SELIDBE STANOVA – BEOGRAD

AGENCIJA ZA SELIDBE STANOVA

Ukoliko tragate za dobrom ponudom selidbe stanova na pravom ste mestu, naša agencija za selidbe Beograd je tu da vam na profesionalan način organizuje i izvrši preseljenje u novi dom. Naše dugogodišnje iskustvo u ovom poslu nam omogućava da preseljenje obavimo na visokom nivou, na brz, pouzdan i bezbedan način. Na vama je samo da nas pozovete, a mi ćemo izaći na teren kako bi izvršili besplatnu procenu kompletnog posla.

Naša agencija za selidbe se sastoji od tima stručnjaka za selidbe stanova koji sa svojim znanjem doprinose velikom broju aspekata kako bi se sve obavilo besprekorno. Naš stručni tim vodi računa o tome kako pravilno pakovati stvari u kartonske kutije za selidbe i raspakivanju vaših stvari, kako bi se što brže adaptirali na novoj lokaciji.

na koji način transportovati stvari i kojim prevoznim sredstvom, a u ponudi imamo:

Posedujemo moderna vozila sa svom potrebnom opremom kako bi se vaše stvari prevezle brzo i bezbedno. Bilo da je u pitanju transport nemeštaja, klavira, ili nekih drugih predmeta.

selidbe-stanova

Naša agencija za selidbe Beograd u svom timu ima obučene radnike za selidbe stanova koji vrše demontažu i montažu nameštaja, kuhinjskih elemenata i drugih predmeta koje je potrebno rasklopiti kako bi se njihov prenos i prevoz obavio na siguran način, bez mogućnosti oštećenja. Pojedini komadi nameštaja se moraju rasklopiti kako bi mogli proći kroz vrata, hodnike ili liftove stambenih objekata.

Nudimo vam konkurentske cene selidbe za naše usluge za koje garantujemo da su najbolje na tržištu. Kvalitetna usluga ne mora biti skupa. Naša agencija za selidbe vrednuje vaš novac i mi znamo da cenimo vaše poverenje i nećemo vas izneveriti, zato nas kontaktirajte kako bi dogovorili vašu selidbu stana ili neko drugo tipsko preseljenje poput:

Naša agencija za selidbe Beograd pored širokog spektra usluga koje nudi posebnu pažnju posvećuje bezbednosti prilikom selidbe stanova, vodimo računa o bezbednosti osoblja i drugih učesnika, kao i bezbednosti vaših stvari i dragocenosti.

Svako preseljenje je jedinstveno, i mi to razumemo. Prilagodićemo našu uslugu vašim potrebama selidbe stanova. Bez obzira na to da li selite mali stan ili veliku kuću, da li je u pitanju lokalno preseljenje ili međugradska selidba, mi smo tu da vam pomognemo i pružimo najbolju moguću uslugu.

Da biste zakazali preseljenje sa našom agencijom za selidbe, jednostavno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila. Naš tim će vam pružiti sve neophodne informacije, izaći u susret za sve vaše prohteve. Nema potrebe da se brinete i stresirate ukoliko se pripremate za preseljenje. Mi smo tu da vam sve profesionalno organizujemo i preselimo vas u dogovorenom roku. Kontaktirajte nas danas i prepustite nam brigu o selidbi stanova!

organizovanje-selidbe-stana

ORGANIZOVANJE SELIDBE STANA

Selidbe stanova su svakako stresne i zahtevne iz različitih razloga poput vremenskih rokovoa, obima posla, porodice sa malom decom imaju dodatnu brigu, kao i starije osobe, ili lica sa posebnom negom, ali pravilno organizovanje može značajno olakšati tu tranziciju. Bez obzira da li se selite unutar grada ili na drugi kraj zemlje, dobro planiranje je ključ uspešnog preseljenja. Evo nekoliko koraka kako da organizujete svoju selidbu stana bez stresa.

Napravite plan: Prvi korak u organizovanju selidbe stanova je izrada detaljnog plana. Ovo uključuje određivanje datuma, izbor agencije za selidbe, procenu svih potrebnih resursa kao što su zaštita nameštaja, vozilo za transportovanje, kartonske kutije za selidbu itd.

Sortirajte i pakujte: Pre nego što krenete sa pakovanjem, preporučuje se da pregledate sve svoje stvari i napravite selekciju. Donirajte, prodajte ili bacite stvari koje vam više nisu potrebne. Zatim, pažljivo pakujte preostale stvari u kutije, obeležavajući svaku kutiju sa sadržajem i destinacijom u novom stanu i tako ćete sebi olakšati selidbe stanova. Ukoliko neke stvari nemaju mesta u novom prostoru razmislite o skladišenju stvari u namenskim magacinima čiji deo prostora možete iznajmiti na željeni vremenski period.

Angažujte profesionalce: Ako želite da preseljenje bude brzo i bezbedna, razmislite o angažovanju profesionalne firme za selidbe. Oni imaju iskustvo i opremu za efikasno prenošenje vaših stvari. Takođe, možete se osloniti na njih za vođenje računa o svim aspektima preseljenja, uključujući i pakovanje i raspakivanje, montažu i demontažu što će vam znatno ubrzati ceo proces smanjiti brigu.

Planirajte raspored: Određivanje rasporeda za preseljenje je ključno kod selidbe stanova, posebno ako se selite iz stana sa visokih spratova. Pobrinite se da rezervišete lift ili pristup za transport stvari. Ovo će sprečiti zastoje i olakšati preseljenje sa visokih spratova što će znatno ubrzati i olakšati ceo tok. Organizacija i dobra logistika su veoma bitni u svakom poslu, tako i u ovoj delatnosti.

Napravite liste: Pravljenje listi stvari koje selite i provere da li su sve stavke prisutne na odredištu je veoma važno kod selidbe stanova. To će vam pomoći da izbegnete gubitke ili zaboravite stvari tokom preseljenja. Veliki komadi nameštaja i bele tehnike se ne mogu zagubiti, ali mali predmeti, a naročito dragocenosti se lako mogu izgubiti tokom preseljenja.

selidbe-stanova-sa-visokih-spratova

SELIDBE STANOVA SA VISOKIH SPRATOVA

Selidbe stanova koji se nalaze na visokim spratovima mogu biti poseban izazov, ali uz pravilan plan i dobru organizaciju stručnjaka, to može biti mnogo lakše nego što mislite. Zato je preporučljivo da ovakav poduhvat prepustite pouzdanoj agenciji za selidbe.

Kada se selite sa visokog sprata, ključno je imati tim profesionalaca koji su vešti i imaju iskustva sa ovakvim izazovima. Oni će znati kako na najlakši način da reše bilo koji problem sa kojim se susretnu prilikom selidbe stanova sa visokih spratova. Treba posedovati određeno iskustvo i tehniku kako bi se preneli teži komadi nameštaja i kutije niz stepenice ili kroz uske hodnike.

Ukoliko zgrada poseduje teretni lift, potrebno ga je rezervisati unapred kako bi se obezbedilo dovoljno vremena za selidbu stana. Takođe, treba biti obazriv prilikom upotrebe lifta kako se ne bi prekoračila težina, što može da prouzrokuje njegovo zaglavljivanje i usporavanje normalnog toka preseljenja i probijanje vremenskih rokova.

Prilikom selidbe stanova sa visokih spratova veoma je bitno da se sve stvari spakuju u kartonske kutije streč foliju i druge zaštitne materijale, kako ne bi došlo do oštećenja tokom prenošenja. Posebna pažnja treba da se obrati na nameštaj koji je najbolje demontirati kako se određeni elementi ne bi rasklimali tokom nošenja. Sve elemente koji se razmontiraju takođe je potrebno zaštititi kako bi sprečili ogrebotine koje se lako mogu napraviti tokom prenosa i transporta nameštaja. Po stizanju na novo odredište sve elemente je potrebno ponovo montirati i proveriti njihovu funkcionalnost.

Sa pravilnim planiranjem i pravim timom, selidba stana može biti nesvakidašnje uzbudljiva, zato se obratite nama za sve vaše potrebe u vezi sa preseljenjem i prepustite nama brigu o vašem dragocenom domu.